2011. máj. 6.

Mexikói babos egytál

Ez az étel nagyon hasonlít a chilis babra,de a kolbász miatt sokkal füstösebb,erőteljesebb az íze.

Hozzávalók:1 fej vöröshagyma
1 kis szál füstölt kolbász
1doboz babkonzerv
4paradicsom
1erős zöldpaprika
só,bors,petrezselyem


  A vöröshagymát apróra vágtam,a füstölt kolbászt felkarikáztam, wokban (vagy serpenyőben) összepirítottam őket.Nem kell alá olaj ,mert a kolbász kisült zsírja éppen elég hozzá.Beleöntöttem a   lecsepegtetett babkonzervet, felkockázott paradicsomot, apróra vágott zöldpaprikát. Pici só,bors,egyéb fűszer nem is kell bele,mert átveszi a kolbász fűszeres ízét.Friss, fehér kenyérrel a legfinomabb..


Nincsenek megjegyzések: