2011. márc. 22.

Asztali dekoráció

     Régi vágyam volt egy tömörfa ópium dohányzóasztal.Örömmel mondhatom, hogy hosszú várakozás után végre a nappalim dísze lett. Már csak azt kellett kitalálnom hogy mi legyen rajta.Azt tudtam ,hogy nem szeretném újságokkal ,limlomokkal telepakolni, mégha ilyen célokra is találták ki.Számomra elsődleges egy tárgy formája,színe,az hogy esztétikus legyen,csak ezek után következhet a funkcionalitás.Tipikus női hozzáállás,amivel a legtöbb férfit az őrületbe kergetünk..
    Na de ne térjünk el a dohányzóasztal "problematikájától",mivel nem találtam semmi nekem tetszőt,és nem volt módom azonnal (mert halasztást nem tűrt a dolog..)végigjárni minden boltot,így maradt a csináld magad..és azt hiszem nem is sikerült rosszul..leglábbis a barátaimnál már láttam erre nagyon hasonlító "gyertyatálakat"..
  Sem kézügyességre,sem extra befektetésre nem volt szükség.Mindössze egy fatál kellett hozzá,egy zacskó potpurri, néhány fahéjrúd(isteni illata van..),és három gyertya...Nem különleges dolgok ezek, együtt mégis szépen mutatnak.


1 megjegyzés:

Adrienn írta...

Tényleg szép, és biztos finom illatot is áraszt!